Missa inte Slottsskogen och Botaniska när de grönskar. Vi fixar konferens, kick off, planeringsmöte, budgetmöte eller utbildningar hos oss i en sagolik parkmiljö. Varför inte sitta en stund vid våra bryggor intill stora dammen och betrakta fontänen och insupa lugnet i parken tillsammans med något gott och nyttigt?För teambuilding i det fria har vi minigolf, frisbeegolf, frågepromenad, brännboll, volleyboll och som kronan på verket kan vi avrunda med en middag på kvällen signerad mästerkocken Crister Svantesson.

Vi komponerar gärna en matupplevelse tillsammans med Crister Svantesson som var den förste svensken som tävlade i http://www.bocusedor.com/en och var den kock som tog in det franska köket till Sverige tillsammans med Leif Mannerström. Senast sågs Crister i Kockduellen på TV 4 då han vann såsduellen.
Crister Svantesson har varit hos oss under sex års tid med våra julbord som varit en bejublad succé. Nu tar vi ytterligare två steg med honom på Villa Belparc med våra konferenser och i vår festvåning.