Det är oroliga tider som ställer större krav än vanligt på oss alla. Som den populära centrala samlingsplats som Villa Belparc är så har förstås även vi anpassat oss efter situationen i spåren av det nya coronaviruset, covid-19. Enkelt utryckt så innebär det att vi nu är ÄNNU mer måna om hur vi hanterar råvaror, våra rutiner för hygien, städ och sanering med mera.

Vi följer förstås riktlinjerna från Folkhälsomyndigheten, (www.folkhalsomyndigheten.se) men eftersom vi dagligen hanterar fantastiska gäster, mat och dryck så är vi nu än mer angelägna att det ska vara så tryggt som möjligt att besöka oss och att upplevelsen ska bli så positiv som möjligt.

I praktiken innebär det exempelvis att vi…

  • beslutat att inte ha bufféer den närmaste tiden.
  • nu är än mer angelägna att våra råvaror är närproducerade.
  • som jobbar här kommer att desinficera våra händer kontinuerligt.
  • kontinuerligt kommer att desinficera handtag, kortterminaler och andra ställen som berörs ofta.
  • och vår personal kan komma att arbeta med plasthandskar.
  • vid minsta förkylning så stannar vår personal hemma.
  • ett tag framöver inte hälsar med kramar eller handslag, varken med varandra eller med dig som gäst. (Vi lovar dock att vi gärna kramar dig igen när världen normaliserats).

Vi är förstås angelägna att både du och vi som arbetar här kan leva ett så vanligt liv som möjligt, vilket vi arbetar intensivt för att du ska kunna göra även när du är här hos oss på Villa Belparc. Att umgås, äta och dricka gott är en del av livets måsten. Samtidigt så hoppas vi att du har överseende med att vi kommer att vara lite extra intensiva med handspriten och rengöringsmedlet den närmaste tiden.

Har du några frågor så tveka inte att höra av dig!

Bästa hälsningar och välkomna till Villa Belparc!

Malin och Percy Ranebjörk med personal