Det är inte förbjudet att gå till restaurang i samband med dem nya riktlinjerna med max 4 personer i allmänna sammankomster.


Villa Belparc har öppet som vanligt och har infört en rad olika säkerhetsåtgärder för att minimera smittspridning av COVID-19:


Villa Belparc arbetar aktivt med att skapa en så säker miljö som möjligt, ständigt med hänsyn till folkhälsomyndighetens riktlinjer. Vi håller en nära dialog med vår branschorganisation Visita samt rådgör kontinuerligt med miljöförvaltningen.


Som gäst på Villa Belparc är det viktigt att man respekterar avståndsanvisningarna inne på området.


Vi är noggranna med att säkerställa att det hålls minst 1 meters avstånd mellan samtliga bord. Vi ser till att det sitter max 4 personer vid varje bord om man känner varandra. Observera att det ej är tillåtet att flytta stolar och bord. Möblerna står som dem gör av säkerhetsskäl.


På Villa Belparcs uteservering har vi byggt upp ett gediget tält. Tältet är en mysig, väderskyddad miljö med varma plädar, kuddar och gasolvärmare för er som endast vill/kan sitta utomhus.


På Villa Belparcs Övre Terrass har vi också installerat gasolvärmare samt lagt ut filtar & kuddar som ett ytterligare utomhusalternativ.


Villa Belparcs meny serveras från 11.00 till 15.00, i denna meny ingår våra varma rätter. Därefter erbjuds det gulaschsoppa & fika fram tills 17.00.


På Villa Belparc går det inte att boka några platser på förhand. Vi använder oss av ett drop-in-system.


Handsprit samt rengöringsmedel finns att tillgå runtom i våra lokaler.


Villa Belparc utökar sin städfrekvens. Detta innebär att vi har utökat våra städrutiner och har en ännu mer frekvent rengöring av kontaktytor, såsom handtag, strömbrytare, trappräcken osv. Vi har även en dedikerad personal som spritar alla ytor som anses nödvändigt.


Villa Belparcs uteservering är öppen året runt, vilket innebär att uteplatser kommer finnas tillgängligt alla årets dagar utom Julafton.


Var rädda om er och ta hand om varandra. Varma hälsningar från familjen Ranebjörk med personal.