ÖPPET IDAG
måndag - lördag 11-14.30
söndag 10-17

INGA BORDSBOKNINGAR BARA DROP-IN

Sommarscenen 2018

MUSIKKVÄLLAR

BOKA 3-RÄTTERS SHOWMENY OCH BORD VID SCENEN TILL MUSIKKVÄLLARNA: 031-82 92 82 eller info@villabelparc.se. | Till menyn.


Bokar ni inte menyn är ni välkoma att sitta/stå där det finns plats! Scenområdet öppnar klockan 17.00 för matgäster och 18:00 för bargäster. Villa Belparc är öppet hela dagen som vanligt. Välkomna!

villa_facebook_classic_jazz.jpg

26 JUNI- 31 JULI | VARJE TISDAG | 19.00 | CLASSIC JAZZ

Jazz på tisdagskvällar på Villa Belparc har blivit en populär och välbesökt tradition. Kom, lyssna och dansa loss till några av de allra bästa banden.
Gothenburg United Stompers är ett musikerkollektiv som fokuserar på att spela traditionell jazz och blues för en dansande publik. I repertoaren hör ni både gamla klassiska dängor som ”Diga diga doo” och mindre vanligt förekommande som till exempel ”En swing i det gröna”. Medlemmarna återfinns även bland andra populära jazz/swing/blues/rockabilly/oldtime-band i Göteborgstrakten såsom Rallarswing, Cats & Dinosaurs, Sugarmill String Band, Western Toneflyers, Jazz Pirates, och Green Line Travelers. Kollektivet startades våren 2015 och är numera ett frekvent anlitat band i swingdanssammanhang.

Arrangör: Sommarunderhållningen kulturförvaltningen http://sommarunderhallningen.se/
Fri entré.


Vill man ha garanterad sittplats går det att beställa bord på info@villabelparc.se eller telefon 031-829282. Alla föreställningar har en meny på plats som man kan beställa ur förutom Rigmor Gustavsson, Lasse Holm och La Gaylia som har vår 3 rätters showmeny för 495kr.

I övrigt är det stå plats och sittplatser i mån av plats. Det finns flera försäljningshus som man kan köpa Grillat, sallad, vegetariskt, pizzor öl, vin och drinkar samt eget konditori och glass.


29 & 30 JUNI | 17.00 | BLUESFESTIVALEN

Bonita & the BluesShacks
Julia and the basement tape
Aunt nanzy
Sky High 40 år
Jesper Bjarnesen Band
Nine Below Zero
Marino Valle Band
Torbjörn Risager & the Black Tornado
Travellin’ Brothers ”Winners of the Europen Blues Challenge 2015”
Lollo Gardtman med Mr Bo and the Voodooers


ALLA SÖNDAGAR I JULI | 20.30 | Utomhusbio

På söndagarna i juli förvandlas uteserveringen till en biosalong i solnedgång. Vi visar kvalitetsfilm och du kan luta dig tillbaka med mat och dryck. Njut av miljön, musiken och dröm dig in i filmens värld. På grund av ett missförstånd med filmdistributörerna kommer filmlistan behöva ändras lite mot hur det såg ut förra veckan. Ni som redan köpt biljett kommer att få pengarna tillbaka och mer information via mail inkusive en liten rabattkod för dubbeltrubblet! Ni som även har bokat bord på Villa Belparc kommer vi också att kontakta närmare under veckan. Håll till godo! För frågor så hänvisar vi till att kontakta Bio-Logi på Facebook eller på kontakt@bio-logi.se! Den första visningen kommer att innehålla den otroligt prisade dokumentären med go musik om Sugar Man! Köp din biljett innan de tar slut och träffa oss den 8 juli. Håll utkik på Tickster, här och på Facebook för release av resten av filmerna, nu är det spännande!


Arrangör: BIO-LGI https://www.facebook.com/biologislottsskogen/

Här kommer det vara liveframträdande i filmens tema innan filmen.
Musiken börjar 19.00 filmen startar 20.30.
Det går att boka garanterad sittplats om man vill äta.
Platserna är framför scen och duk, maila: Villa Belparc på info@villabelparc.se eller tele 031-829282 för att reservera. Menyn är vår grillmeny plus lite extra biorätter. Övriga biljetter är sittplatser platser med bara en stol. Det finns flera försäljningshus som man kan köpa grillat, sallad, vegetariskt, pizzor, öl, vin och drinkar samt eget konditori och glass.


rigmor_facebook.jpg

4 JULI | 19.00 | Rigmor Gustafsson

Med tre guldsäljande album är Rigmor Gustafsson unik på den svenska jazzscenen. Utöver flertalet utmärkelser och stipendier har hon belönats med den kungliga medaljen Litteris et Artibus och är adjungerad professor vid Ingesunds Musikhögskola. Rigmor Gustafsson har också medverkat vid ett antal TV-framträdanden, på Nobelfesten, Allsång på Skansen, Kronprinsessan Victorias födelsedag och bröllop och i På Spåret. Nu besöker hon Villa Belparcs scen tillsammans med sitt band och vi kan förvänta oss både klassiker och nya låtar som enligt kritikerna kunde varit hämtade ur The Great American Songbook.

Arrangör: Sommarunderhållningen kulturförvaltningen http://sommarunderhallningen.se/
Fri entré.


Vill man ha garanterad sittplats går det att beställa bord på info@villabelparc.se eller telefon 031-829282. Alla föreställningar har en meny på plats som man kan beställa ur förutom Rigmor Gustavsson, Lasse Holm och La Gaylia som har vår 3 rätters showmeny för 495kr.

I övrigt är det stå plats och sittplatser i mån av plats. Det finns flera försäljningshus som man kan köpa Grillat, sallad, vegetariskt, pizzor öl, vin och drinkar samt eget konditori och glass.singersong.jpg

6 JULI | 19.00 | SINGER SONGWRITERKVÄLL

Biljetterna kostar 150:-
Köp dina biljetter här:
https://www.ticketmaster.se/event/ed-harcourt-julia-frej-kristofer-astrom-alice-boman-biljetter/512339

Arrangör: Villa Belparc och Appearance Production www.villabelparc.se

ED HARCOURT

Ed Harcourt slog igenom år 2001 med debutalbumet ’Here Be Monsters’ som nominerades till ett Mercury Prize senare samma år. Sedan dess har Harcourt fortsatt att bjuda på intim singer-songwriter-pop hopsnickrad på bästa sätt och hittills har vi fått ta del av sju små mästerverk. Album nummer sju i ordningen landade så sent som i somras och är döpt till ’Furnaces’ – hans mest ambitiösa och fulländade album hittills. Med grund i det hot som framförallt män är mot allt och alla – kvinnor, barn och naturen – har Harcourt denna gång överträffat sig själv både vad gäller komposition och lyrik. Tillsammans med demonproducenten Flood har lösa idéer gjorts om till storartade kompositioner, och vid en första lyssning står det genast klart att det här är en motpol till de artister som gör med musik med säkra kort. ’Furnaces’ är ett storartat, vackert och alldeles genomviktigt album. Ed Harcourt har besökt Sverige flera gånger förr, och med sitt bästa album på år i bagaget kommer han att bjuda på en magisk kväll.

JULIA FREJ
Med singeln och tolkningen utav Broder Daniels "Shoreline" som Julia översatte till svenska med titeln "Vi är skuggor" fick Julia en viral hit både i tv och på Spotify där låten snart ligger på 1 miljon streams. Det följer Julia Frej nu upp med sitt egna svenska material.
Den 12 maj släpptes EPn "Fröken Frejs Epistlar" som innehåller fem stycken egenskrivna låtar. Releasen firades på ett fullsmockat Södra Bar, Södra Teatern. Julia Frej är en musiker/låtskrivare/artist född i Stockholm. En stor liveartist som senaste året blivit känd för sin starka röst. Hon har ett förflutet som modell/programledare och var ena halvan av humormusikduon Kakan och Julia på SVT tillsammans med Kakan Hermansson. Duon gick sedan vidare och gjorde talkshowen Kaka på kaka i två säsonger där Julia skrev musiken. Sedan 2012 är Frej programledare för realityprogrammet Ink Master Sverige. Samma år var hon också verksam i SVT:s TV-serie The Spiral i kreativt skapande samt gästade Historieätarna med sin gitarr. Hon har gästat finalerna utav Plura's Kök Istanbul samt Pluras Paradis med egna låtar. Samt spelat live i Alex&Sigge, Nyhetsmorgon, Malou efter tio och Breaking News. Dessutom har hon gästat och fått sin musik spelad i Fredagspodden, Verket/Värvet, Lilla Al Fadji och vädligt många fler poddar. Gästade nyligen PSL om sin kommande musik på svenska och om sina musikprojekt i flyktinglägren i Grekland där hon börjat jobba med musikpedagogik.

De senaste två åren har Julia gjort musiken och agerat/spelat föreställningen "Alla kan äta julbord" med Erik Haag och Lotta Lundgren i regi av Karin Af Klintberg. Dessutom har hon gästat och öppnat för artister som tex Mauro Scocco, Kleerup, Cleo, Tomas Andersson Wij och Cherrie Hersi med mera. Efter singeln "Blood on their hands" producerad av Erik Holmberg som släpptes i december 2015 satsar nu Julia på sitt svenska material samt samt ett tolkningsalbum med sina översättningar och tolkningar utav allt från stora hits till mindre kända guldkorn och kommer med det under 2017 att åka ut i landet och möta den egna publiken.

KRISTOFER ÅSTRÖM
2018 är året Kristofer Åström firar 20 år som soloartist. Under åren har han hunnit släppa en hel del album och några minialbum. I samband med hans 15 årsfirande som soloartist kom det hyllade samlingsalbumet An Introduction to...
Hans uttryck går inte att ta fel på. Den nakna, sällan höjda rösten och de raka, gripande texterna har en sällsynt förmåga att få publiken att lyssna. Åströms musikaliska bana började i början av 1990-talet som gitarrist, sångare och låtskrivare i bandet Fireside. Bandet släppte sex album mellan 1998 och 2003, turnerade flitigt i både Europa och USA, signades av stjärnproducenten Rick Rubin och hans bolag American Recordings som även släppte Johnny Cash sista album. Kristofer Åström solodebuterade 1998 med Go, Went, Gone. Den större uppmärksamheten som soloartist kom med det grammis nominerade albumet Nothern Blues 2001 som innehöll låten All Lovers Hell. Han har genom åren samarbetat med artister som bl.a. The Bear Quartet, Monster, Cookies N' Beans och Britta Persson..
Kristofer tilldelades 2010 priset i kategorin årets singer-songwriter för albumet Sinkadus på Manifestgalan. Han har även producerat samt varit låtskrivare åt flertalet artister.


lisa_facebook-copy.jpg

7 JULI | 19.00 | LISA EKDAHL

Denna sommar kommer Villa Belparc gästas av flera stora artister. Den 7:e juli spelar Lisa Ekdahl med sitt band från 19 - 20.30. Lisa Ekdahl är en svensk sångerska som är känd för sin unika röst. Hennes lågmälda, sköra stil, matchad med känslighet har bländat både fans och kritiker. Hon slog igenom över en natt med låten "Vem Vet" och hennes självbetitlade debutalbum sålde fyrdubbla platina. Flera europeiska länder och i synnerhet Frankrike har fallit för hennes diskreta sätt att utföra jazzstandarder, bossanova och originallåtar. Lisa gjorde en omfattande turné under våren och sommaren 2017 efter hennes senaste album "När alla vägar leder hem". Fotlösa Lisas band på turné: Lisa Ekdahl - Vocals. Mathias Blomdahl - Gitarrer, bas, sång etc. Anderas Nordell - Elektrisk och upprätt bas, sång. Milton Öhrström - Piano, orgel & mellotron. Ola Hultgren - Trummor. Entrébiljett köps via Ticketmaster: 250 kr person (barplats). https://www.ticketmaster.se/event/lisa-ekdahl-bilj...

Biljetter köps via ticketmaster, för att få garanterad sittplats framför scenen erbjuder vi en 3 rätters supé för 495kr. Borsbeställning görs via : info@villabelparc.se eller tele 031-829282.
Tänk på att köpa biljett först, vi behöver ert bokningsnummer på biljetten för bordsreservation till supé. Övriga biljetter är stå plats och sittplatser i mån av plats.
Det finns flera försäljningshus som man kan köpa Grillat, sallad, vegetariskt, pizzor öl, vin och drinkar samt eget konditori och glass.

Presenteras av Villa Belparc och Appearance Production


12 JULI | 19.00 | GREKISK AFTON - EXTRAFÖRESTÄLLNING 13 juli

Den magiska traditionen fortsätter. Varmt välkommen att avnjuta årets mest romantiska afton på Villa Belparc.
Den prisbelönta grekiska orkestern KOMPANIA med Maria Fasoulaki turnerar runt hela Europa. Med traditionell sättning spelar de Rebetiko på gammalt vis.
Greek Romantic Orchestra förmedlar den sorglösa, vackra men också melankoliska bilden av Grekland som vi känner så väl från film och tv. Med en modern instrumentering och influenser både från jazz och den klassiska musiken kan lyssnaren förvänta sig både överraskningar och igenkännande nickar.

Arrangör: Sommarunderhållningen kulturförvaltningen http://sommarunderhallningen.se/
Fri entré.


Vill man ha garanterad sittplats går det att beställa bord på info@villabelparc.se eller telefon 031-829282. Alla föreställningar har en meny på plats som man kan beställa ur förutom Rigmor Gustavsson, Lasse Holm och La Gaylia som har vår 3 rätters showmeny för 495kr.

I övrigt är det stå plats och sittplatser i mån av plats. Det finns flera försäljningshus som man kan köpa Grillat, sallad, vegetariskt, pizzor öl, vin och drinkar samt eget konditori och glass.villa_artister_facebook.jpg

13 & 14 JULI | 20.00 | JILL JOHNSON NYTT DATUM 17 AUGUSTI!

På grund av sjukdom kunde Jill Johnson inte genomföra spelningarna 13-14 juli.

NYTT DATUM 17 AUGUSTI!
Biljetterna snart ute på Ticketmaster.

Denna sommar gästas Villa Belparc av flera stora artister. Den 17e augusti spelar Jill Johnson med sitt band kl 20 - 22. Det verkar inte finnas några gränser för vad Jill Johnson kan ta sig an. Hon är artisten som utsetts till Årets Programledare för sin serie ”Jills Veranda” och hon levererar en show med finess och expertis. Den 8 november hölls en sprakande premiär för hennes andra scenshow ”That’s Life” på Gothia Towers i Göteborg. Föreställningen har tagit emot lovord från kritiker och besökare och belönats med högsta betyg av bland annat Aftonbladet. Entrébiljett köps via Ticketmaster: 295 kr person (barplats).

https://www.ticketmaster.se/event/517707

Biljetter köps via ticketmaster, för att få garanterad sittplats framför scenen erbjuder vi en 3 rätters supé för 495kr. Borsbeställning görs via : info@villabelparc.se eller tele 031-829282.
Tänk på att köpa biljett först, vi behöver ert bokningsnummer på biljetten för bordsreservation till supé. Övriga biljetter är stå plats och sittplatser i mån av plats.
Det finns flera försäljningshus som man kan köpa Grillat, sallad, vegetariskt, pizzor öl, vin och drinkar samt eget konditori och glass.

Foto: Magnus Ragnvid

Arrangör: Villa Belparc och Appearance Production www.villabelparc.se


lagaylia.jpg

18 JULI | 19.00 | La Gaylia

Hösten 2013 släppte LaGaylia en EP ”That Girl” fylld med soul, blues och funk. Inspirerad av allt från Prince till Stevie Wonder och Portishead. Efter 20 år i musikbranschen var detta LaGaylias sätt att gå ”back to the roots” och visa varifrån hon kommer musikaliskt. LaGaylia föddes i Florida, USA och flyttade till Sverige 2001. Med sin kraftfulla röst, musikaliska bredd och otroliga scennärvaro har hon blivit en av våra mest uppskattade artister på stora turnéer, i två Melodifestivaler och i otaliga TV-program. Som sångerska i världsklass och en av Sveriges bästa liveartister besitter LaGaylia en speciell förmåga att äga flera genrer. Vare sig det handlar om rock, pop eller jazz är LaGaylia en sångerska i toppklass. Men det är i soulens land hon har sina musikaliska rötter och är sig själv närmast. Detta år rivstartade med två konserter inför fullsatta arenor i Lettland och i Litauen tillsammans med Robert Wells och symfoniorkester. Medverkan i TV4:s hyllningsprogram av Robert Wells/”Rhapsody in Rock’s”. 25-årsjubileum och som Stjärnan i Sveriges Televisions ”Trettondagskonsert” från Berwaldhallen i Stockholm. Vidare Vasaloppets invigningskonsert i Mora tillsammans med Måns Zelmerlöw och den oförglömliga Välkomstkonserten i Kungsträdgården i Stockholm för det svenska olympiska lagets hemkomst som även visades i Tv3. Som sångerska i världsklass och som en av Sveriges bästa liveartister bjuder LaGaylia i denna konsert på en skön mix av eget nytt material och souliga klassiker. Move your body and engage your soul – it’s all about…That Girl!

Medverkande:
Pelle Holmberg, gitarr
Magnus Höglund, trummor
Chris Ek, bas
Carl Flemsten, keyboards
Anneli Axelsson, kör

Arrangör: Sommarunderhållningen kulturförvaltningen http://sommarunderhallningen.se/
Fri entré.


Vill man ha garanterad sittplats går det att beställa bord på info@villabelparc.se eller telefon 031-829282. Alla föreställningar har en meny på plats som man kan beställa ur förutom Rigmor Gustavsson, Lasse Holm och La Gaylia som har vår 3 rätters showmeny för 495kr.

I övrigt är det stå plats och sittplatser i mån av plats. Det finns flera försäljningshus som man kan köpa Grillat, sallad, vegetariskt, pizzor öl, vin och drinkar samt eget konditori och glass.lasse.jpg

19 JULI | 19.00 | LASSE HOLM

Upplev en spännande, intressant och rolig musikalisk resa tillsammans med legendariske Lasse Holm. En hel massa Lasse: I ord och ton berättar Lasse om sina 50 år i den svenska musikens absoluta centrum. Han har haft över 70 låtar på svensktoppen, har vunnit den svenska Melodifestivalen 5 gånger med bland andra Främling, Eloise och Bra vibrationer. Lasse Holm bjuder på många av sina hits i en härlig show tillsammans med begåvade sångerskan Johanna Beijbom samt Michael Bäck Band.

Arrangör: Sommarunderhållningen kulturförvaltningen http://sommarunderhallningen.se/
Fri entré.


Vill man ha garanterad sittplats går det att beställa bord på info@villabelparc.se eller telefon 031-829282. Alla föreställningar har en meny på plats som man kan beställa ur förutom Rigmor Gustavsson, Lasse Holm och La Gaylia som har vår 3 rätters showmeny för 495kr.

I övrigt är det stå plats och sittplatser i mån av plats. Det finns flera försäljningshus som man kan köpa Grillat, sallad, vegetariskt, pizzor öl, vin och drinkar samt eget konditori och glass.


För mer info www.enhelmassalasse.se


iq.jpg

20 JULI | 19.30 | IQ Comedy Club

IQ Comedy Club med Robin Paulsson på Villa Belparc fredagen den 20 juli kl 19.30 Klubbvärd och konferencier: Magnus ”IQ” Lindström Supportakter: Martin Johansson och Katarina Alfredsson. Biljettpris: 150.00kr + avg. och de kan köpas på Ticketmaster.se

Arrangör: Villa Belparc och Appearance Production www.villabelparc.se


avalone.jpg

25 JULI | 19.00 | Abalone Dots

Ett av Sveriges populäraste country- och americanaband! De tre medlemmarna och multiinstrumentalisterna; Louise Holmer, Rebecka Hjukström och Sophia Hogman, har spelat tillsammans i över ett decennium och bandet är ständigt efterfrågade. De har samarbetet med bland andra Marit Bergman, Lisa Miskovsky, Lars Winnerbäck, Kalle Moraeus och några av de största i Nashville. År 2009 belönades de med en Grammis för årets folkmusik/visa. Debutplattan, From A Safe Distance, släpptes 2007 och fick både fina recensioner av kritikerna och ett varmt mottagande av publiken då den gick rakt in på albumlistans 7:e plats. Skivan gav eko även på andra sidan Atlanten och fyra USA-turnéer under 2008–2011 har givit dem ett gediget americana-renommé. Uppföljaren Traveler kom redan året därpå, och gav bandet en Grammis för årets folkmusik/visa 2009. Bandets tredje album, Chocolate & Cigarettes (2012), producerades av Steve Fishell (Dixie Chicks, Emmylou Harris, Willie Nelson) och innehåller bland annat spåret ”Regrets” där Rebecka sjunger duett med Ron Sexsmith. På bandets fjärde och senaste skiva ”Red” (2015) har Abalone Dots politiska ställningstagande blivit än tydligare, där humanism och solidaritet är ämnen som berörs, och i och med det står de för första gången på egna ben utan ett majorbolag i ryggen. Bandet berättar: – Det ligger väldigt mycket lust i ”Red”. Lust till musiken och skapandet. Men även ilska och frustration, vilket även är en av orsakerna till varför vi valde att döpa albumet till Red. Vi har en offentlig röst, då är det viktigt att göra den hörd. Första singeln The Parade är producerad av Stefan Boman (Kent, Salem Al Fakir, Sahara Hotnights m.fl.), och sätter tydligt ner foten i ställningstagandet för rätten att älska vem man vill. – The Parade är vårt bidrag till kampen mot förtrycket av HBTQ-personer och rädslan för det okända, men går även hand i hand med kampen mot främlingsfientlighet. Om man har en offentlig röst har man också en skyldighet att förändra det som inte är okej i samhället, säger Rebecka Hjukström.

Arrangör: Sommarunderhållningen kulturförvaltningen http://sommarunderhallningen.se/
Fri entré.


Vill man ha garanterad sittplats går det att beställa bord på info@villabelparc.se eller telefon 031-829282. Alla föreställningar har en meny på plats som man kan beställa ur förutom Rigmor Gustavsson, Lasse Holm och La Gaylia som har vår 3 rätters showmeny för 495kr.

I övrigt är det stå plats och sittplatser i mån av plats. Det finns flera försäljningshus som man kan köpa Grillat, sallad, vegetariskt, pizzor öl, vin och drinkar samt eget konditori och glass.vastkusteffekten.jpg

27 JULI | 19.00 | Västkusteffekten

Komikerkollektivet Västkusteffekten, bestående av Henrik Hjelt, Mikael Tornving, Ann Westin, Anna Blomberg och Tobias Persson, ger sig ut på sommarturné igen! Dessa tungviktare inom svensk humor garanterar varma skratt och stor igenkänningshumor när de för tredje sommaren i rad intar sommarsverige. Mikael Tornvings inslag med publikfrågor är givetvis ett stående inslag. – För mig som är medelålders vit man är det ju den högsta formen av njutning att få förklara saker för människor som inte har mikrofon och kan ifrågasätta mig. Det får mig att känna mig rik och betydelsefull, jag älskar det, säger Mikael. Tornving hälsar att han, precis som tidigare år, tar emot alla spörsmål men föredrar frågor om samhälle och historia. I de fall han inte kan svaret lovar han att låta trovärdig och vederhäftig, ungefär som en minister eller i alla fall som en ledamot i Landstingsfullmäktige. Kanske en suppleant. – Som gammal soldatdotter känner jag mig verkligen hemma med grabbarna och då tänker jag främst på de före detta officerarna Micke Tornving och Henrik Hjelt. De vet hur man saluterar en kvinna. Anna Blomberg har jag beundrat sedan jag såg henne i kvarteret Skatan. Tyvärr är alla mycket längre än jag. Mycket längre. Jag ser ut som en liten Jobbit. Men det är en av de roligaste turnéerna jag åkt på! säger Ann Westin. Med på turnén följer även Västkusteffektens egen hustrubadur, Henrik Olsson, som när han får en syl i vädret bjuder på musikalisk underhållning. Medverkande: Tobias Persson, Ann Westin, Anna Blomberg, Henrik Hjelt, Mikael Tornving. Hustrubadur: Henrik Olsson. * För bordsbokning kontakta Villa Belparc på 031-829282 eller info@villabelparc.se (Obs, vid bordsbokning måste du köpa biljett till showen separat via Tickster.) * Längd ca 2 timmar inkl. paus. * Onumrerad sitt/ståplats. * Barn under 13 år går gratis i målsmans sällskap.

Biljetter: https://www.tickster.com/sv/events/hkgzuzjexhac6ul...

Vill man ha garanterad sittplats, finns det bokningsbara platser för matgäster framför scenen. Meny presenteras på plats.Bokning görs på info@villabelparc.se eller tele 031-829282 tänk på att ha biljettens bokningsnummer tillhands.Övriga biljetter är stå plats och sittplatser i mån av plats. Det finns flera försäljningshus som man kan köpa Grillat, sallad, vegetariskt, pizzor öl, vin och drinkar samt eget konditori och glass.

Arrangör: Villa Belparc och Appearance Production www.villabelparc.se


moneybrother.jpg

28 JULI | 19.00 | Moneybrother

Denna sommar gästas Villa Belparc av flera stora artister. Den 28:e juli spelar Moneybrother kl 19 - 21. Efter att ha spelat under eget namn i ett antal år har Anders Wendin äntligen valt att på allvar återuppväcka Moneybrother – projektet som har fått Sverige att både dansa och gråta på samma gång. Anders många andra projekt i all ära – det är som Moneybrother han verkligen etsat sig in i det svenska folkhemmet. Den positionen befästs ytterligare nu under hösten, då han med sina många vackra tolkningar lär spela in sig i många fler musikhjärtan i succén Så Mycket Bättre. Med fullt band, en svårslagen katalog och nytt material på ingång lär den kommande spelningen på Villa Belparc bli en euforisk upplevelse för den som lyckas lägga vantarna på en biljett.

Entrébiljett köps via Ticketmaster: 250 kr person (barplats). https://www.ticketmaster.se/event/moneybrother-bil...

Biljetter köps via ticketmaster, för att få garanterad sittplats framför scenen erbjuder vi en 3 rätters supé för 495kr. Borsbeställning görs via : info@villabelparc.se eller tele 031-829282.
Tänk på att köpa biljett först, vi behöver ert bokningsnummer på biljetten för bordsreservation till supé. Övriga biljetter är stå plats och sittplatser i mån av plats.
Det finns flera försäljningshus som man kan köpa Grillat, sallad, vegetariskt, pizzor öl, vin och drinkar samt eget konditori och glass.

Arrangör: Villa Belparc och Appearance Production www.villabelparc.se


SHOWMENY

SOMMAR 2018


FÖRRÄTT


Ceviche Key West

med räkor, lax, torsk, mango, lime, chili och koriander serveras med friterad majs tortilla


VARMRÄTT


Honungs- och brynt smörglaserad torskrygg

serveras med färsk potatis, grön sparris, handskalade räkor och fläderhollandaise


eller


Grillad mellankalvsentrecôte

serveras med chimchurrirostad potatis, parmesankräm och saltbakad jordärtskocka


(Vegetariskt alternativ finns, fråga vid bokning).


DESSERT


Citrontarte med italiensk marängPris | 495 kronor